/ juuni 25, 2010/ Kirjandus, Meelelelahutus, Pehmed & karvased/ 3 kommentaari

Bigi Wigi

Esmalt jõuab Siga, kellel nimeks Bigi Wigi, väikeste silmade ja suurte punaste prillidega meessiga, sündida. Seejärel kasvab ta suureks, läbib 12 kooliaastat, käies selleks koolis 15-aastat. Siis ta armub. Võtab omale naise, kellel nimeks Paksu. Temaga saab ta 5 kooselatud aasta jooksul 2 seapoega ja 3 seatütart. Tema töökohaks sel ajal oleks postiljon lehmade rajoonis, nendest osad on endised Vietnami sõja veteranid, 4 isast lehma ehk 4 pulli on A-Rühma liikmed, kes põgenenud juba 10aastat Eesti Politsei eest ja teised niisama looderdajad.  Peale Paksust lahkuminekut kolis hr. Bigi Wigi linna teise otsa, kolmetoalisesse lauta. Tema uueks ametikohaks tänu halbadele tutvustele sai Toomas Hendrik Ilvese sekretär, kelle töötasuks 60 tonni kuus ja töötunde kuus – 0,1. Tommi oli Sea hea tööga rahul ja tõstis tema palka märgatavalt – 61 tuhat ja 50 senti. Ühel nõmedal vihmasel päeval kohtub ta Riigikogust välja ruiates enda taolise plikaga, kel nimeks Keit.
“Hei, kuidas sul ka läheb?” lausub Siga, “mina olen Bigi Wigi? Kes sa oled?”
“Hei,” lausub seaneiu flirtivalt vastu. “Mina olen Keit. Keit Pentus!”
Nii nad kohtusid. Elasid kaks aastat koos ja peale seda nad abiellusid ja said 2 last, kellel nimeks Mailis ja Edgar. Aga nende kooselu hakkas tasapisi purunema, kuna Toomas andis Seale vähem tööd ja viimane hakkas peale seda käima lautades vett joomas. Keidule see aga ei meeldinud. Nii nad läksidki lahku. Siis otsustas Bigi Wigi kolida linna kolmandasse rajooni, kus pidid elama maailma armsamad sead. Tema uueks töökohaks sai Armunoole firma ehk lühendatult võttis ta üle Cupido (Cupid) ameti, milleks on armastus jumal. Tema töövahenditeks on vibu ja nooled. Ta oli selle kohaga äärmiselt rahul. Ta sai ringi lennata, tutvus uute maade ja sigadega, ööbis korra isegi Barack Obama külalistetoas.
Ühel päeval oli tema kohuseks saata nool Kassnaise südamess eesmärgiga panna naine armuma Batmanisse. Juhtus aga nii, et Kassnaine armus Bigi Wigisse :uskumatu: :-o Nii nad kohtusid mitu kuud ja lõpuks kolisid kokku elama, aga kunagi ei abiellunud. Nendel sündis imekombel 35 last, neist 15 seapoissi ja 20 seaplikat. Neil on imeline elu. Bigi Wigi eelmiste naistega välja ruianud lapsukesed käivad juba koolis, kuigi nad kõik on samasugused inetud ja kõlupead nagu nende seaissigi. 3 aastat hiljem, 2010aastal otsustas hr. Siga kandideerida Eesti presidendiks. Sügisestel valimistel saab temast uus president ja järgmised kaheksa aastat ei ole Eestis kikilipsu aega, pigem seaaasta. Sea prutast Kassnaisest saab esimene korralik esileedi, kes öösiti võitleb kurjusega ja iga jumala päev seksib Seaga :hahaha: Siga oli Eesti president kaks ametiaega ehk kaheksa aastat. Selle ajaga ei teinud ta muud, kui ainult logeles oma kabinetis ja iga laheda päeva saatis mööda oma kabineti põrandasse auke kulutades. Peale 8aastat löödi ta Toompealt minema, kuna ta oli liiga aus. Pealegi ei sallitud teda ka seepärast, et olenemata Sea suurest inetusest, suutis ka kõikide seapoliitikute naised ära võluda. Aga kordagi ei petnud ta Kassnaist. Eks seepärast vist ka, et seda tehes oleks naine teinud temast hakkliha. Siis ta kolis Kassnaise ja  oma 35. lapsukesega Ameerika Ühendriikidesse Washingtoni. Nende elukohaks sai mõned kuud hiljem Valge Maja, kuna Siga otsustas kandideerida Ameerika presidendiks. See muidugi ehmatas noorpaari ära, sest välisriigis sündinud tegelased välismaal kandideerida ei saanud. Taaskord on tõestuseks, et Siga meeldib kõikidele ja kõigele, elusatele ja elututele, loomadele ja taimedele. Valge Maja oli paarikese elukohaks 12aastat. Seejärel kahjuks sai Sea pruudikene öösel kell 4 mingil tänaval Ämbliku (ja mitte Äblikmees!) käest niivõrd tugevalt piki kaalikat, et suri kohapeal :(
Peale seda Siga enam uut naist ei võtnud. Ta läks ära pensionile ja veedab oma ülejäänud päevad pargus jalutades, seaautoga sõites, parte söötes.
Samal ajal maailma teises otsas jäi Bigi Wigi silma Rakvere Lihakombinaadile. Lihakombinaadi boss võttis Seaga ühendust ja pakkus talle võimalust teha karjääri televisioonis. Peale paarinädalast otsustamist nõustu Siga kolima tagasi Eestisse, persse kukkunud riiki, ja alustas näitlejakarjääri. Reklaamides ei lubatud tal kanda prille, mis olid ka paljudele seanaistele seapoisi juures suurimaks armsaks vaatamisväärsuseks. Tema esimeseks reklaamteoseks ja ühtlasi hittteoseks sai “Talvekartulid”. Peale selle reklaami esilinastust TV3- s pani Politsei lausa Kurgi ja Porgandi tänava kinni, kuna Siga läks töölt neljakäpakil koju. Aasta hiljem tuli ta taaskord ekraanile, siis laulis “Alice’it” (videod allpool). Muidugi osales ta ka paljudes teistes reklaamides, aga need, nagu ka esimesed kaks, osutusid liiga edukaks ja TV3 ning Kanal2 otsustasid need reklaamkavast maha võtta, kuna reklaamist saadud raha tuli nii palju, et nad ei osanud sellega enam midagi teha. 2015. aastal leidis kahjuks aset Bigi Wigi surm, kui üks Rakvere Lihakombinaadi töötajatest talle pimedas nuga andis. Nii saigi läbi märkimisväärse sea märkimisväärne elu. Sea matused olid Eestis kõrgel kohal. Osad loomad vaatasid aknast välja ja nutsid, teised olid aga kogunenud tänavale viimaseks austusavalduseks. Terve riik, kaasa arvatud USA, oli leinas. Paljude elusolendite iidol oli lahkunud! Puhaku ta rahus!
 


 
See oli lugu, mille idee mul mõni päev  tagasi tuli. Jutt on võrdluseks minu suhetes naistega, kellele (loe: mitte ühelegi) ma mitte kuidagi meeldida ei taha, samas kui 1 siga suudab meeldida miljonitele. Teisest küljest olen seda lugu teinud niisama naljana.
 
Teised osad: Siga 2: pöörane armastus | Siga 3: pöörane armastus 2 | Siga 4: pöörane armastus 3 | Siga 5: pöörane armastus 4

Jagage postitust

3 kommentaari

  1. lahe lugu :)

  2. Vägev.. päris vahva oli seda lugeda :ok:

  3. Omapärane :D Ise ma küll midagi nii geniaalset ei suudaks välja mõelda :D

Kommenteeri