/ september 1, 2012/ Inimesed & ühiskond/ 0 kommentaari

Oh kooliaeg, oh kooliaeg nüüd meil käes on. Täna juba 1.september. Kõikidel kooli- ja miks mitte ka külajütsidel on esimene koolipäev esmaspäeval, 3. septembril.
Imede imede, aga nende jütside hulka, loodetavasti, kuulun sellest aastast ka mina, kui jätkan õpinguid Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasiumis 11.klassis keskhariduse omandamiseks, mis mul kuus aastat tagasi Saaremaale elama jäädes Õisu Toiduainetetööstuse Koolis pooleli jäi.
Nii siis algab taas kord pihta lühist tekitavate matemaatiliste valemite õppimine, daatumite meelde jätmine kronoloogilises järjekorras, katseklaaside täitmine laboris (nu seda kohe kindlasti mitte :( ), referaatide kirjutamised ja võib-olla ka nende kaitsmised, kohustusliku kirjanduse lugemine ja erinevate eesti keele ja kirjandusega seotud tegevused. Nii et tegevusest mul puudust ei ole, igavusest rääkimata. Loodame, et kõik keasti läheb ning selle kooli ka edukalt lõpetatud saan :blush:
Aktus on mul homme kell 12. Siis saab tunniplaani ja näen ka enamus klassikaaslasi. Ehk on seal ka mõni mulle tuttav inimene? Homme selgub.
Egas midagi. Lillelist kooliaasta algust kõigile, ka mulle endale :P Minu soovidega ühinevad ka DJ X Ja Sõbrad, kes tuntud loost on teinud mulle väga meeldiva (eriti refrääni koht, mida lapsed esitavad) versiooni :music:

Pilt, mis videos enne selle mängima panemist nähtav on (tekstiga “Tere kool”), on pärit siit: http://ruhnlane.blogspot.com/2010/09/tere-kool.html

Jagage postitust

Kommenteeri