/ detsember 11, 2014/ 100 blogipäeva, Pildimeem/ 0 kommentaari

Ja ennäe imet – ongi käes kahekümne kuues blogipäev ja teine postitus pildimängu meemist. Nüüd enam reegleid kirja panna pole kohustus, sest olen seda juba teinud esimeses postituses. Siiski, nagu kirjas reeglites, mainin täienduseks enne põhiteksti juurde asumist, et Tikrike veebiaadressiga tikriblogi.net, kellele eile esimene kutse saadetud sai, sellest keeldus. Seetõttu sai uus kutse saadetud neiule nimega Pilleriin Täht, kelle blogi aadress on kaheliisuga.wordpress.com.
Niisiis seekord otsustasin minna ajas tagasi, aega, mis oli enne, kui kohtusin kõigi selle blogi lugejate jaoks mõistatusliku tüdrukuga ning valida üks tore pilt ühest vahvast koerast, kes nägi palju :)
Saame temaga taaskord tuttavaks, kes temast varem juba lugenud on ja tere esmakordselt neile, kes kohtuvad esmakordselt Kudiga – koeraga, kes läbis minuga suurema osa mu eluteest. Koeraga, kes nägi minu õnne- ja kurbusehetki, kolimist Saaremaale ja muid elulisi detaile mu elust. Temaga seonduvad mälestused on ainult positiivsed ja toredad, teinekord ka naljakad. Jah, seda koera ma armastasin :heart: Nüüd aga on ta kahjuks ületanud jõe. Ent mälestus temast elab minus kindlasti edasi! Puhaku rahus, mu hea sõber!

Kudi

Edastan siinkohal kutse mängule Dakile, kelle blogi leiab aadressilt daki.tahvel.info

Jagage postitust

Kommenteeri