/ mai 16, 2016/ Inimesed & ühiskond/ 0 kommentaari

Jälle on aeg läinud lennates :yes: . Maikuu teine pool käes ning seekordseks teemaks on Facebookis ühe tüdruku poolt välja pakutud idee, kus kaks blogijat vahetavad omavahel pakke, mille sisuks asjad või tooted, mis ühel või teisel või mistahes põhjusel on inimesele tähtsad. Otsustasin minagi sellest osa võtta ning mu üleskutsele vastas blogijanna GG, kelle pesaks blogimaailmas on www.roosadstilettod.com ning kelle Bloggers Swap postitus asub siin: Bloggers swap.
Tegelikult saabus pakk SmartPosti juba eelmine nädal, kust sõber selle mulle välja tõi ning ütlen kohe esmalt, et küll oli hea tunne saada pakki. Ja veel tüdrukult! Minuga ei juhtu seda just tihti, et mõni neiu mulle paki saadab :wink:
Leidus seal igasugu vahvaid asjakesi, neist esimene, mis juba ilma lahti tegemata nina puudutas, oli imeline piparmündi lõhn. Ma kusjuures ei tea, millest see täpselt tuli. Kas erinevatest kivikestest, mis pakis olid, või millesti muust. Võta näpust või tõmba sõrmest, aga vat seda ma ei tea. Siis oli seal kolm šokolaadikommikest, mis läksid minu ja Armsakese kõhtu kiiremini, kui mõnel silm pilkuda jõuab. Jah, oleme väga suured maiasmokad :wink:
Mis siis veel? Ahjaa, ka inglikaardike oli, ühel pool pilt, teisel pool tekst… Ka salvrätikuid (või kuidas neid nimetama peaks :hmm: ) oli mitmeid sees, kahe erineva pildiga, siiski olid need vist, kuigi mitte kõik, rohkem mõeldud näiteks kivide kaitseks. All ka väike galerii pakis olnud asjadest. Samuti pean ära mainima, et mulle tohutult mmeeldis ka see, kui hästi oli kõik pakitud. Ikka superhästi :ok: (erinevalt minust, kes ei ole pakkimises just kõige säravam kala vees :blush: )
Mina jõudsin enda paki alles üleeile postitada, kuid reaalselt peaks ta selle hiljemalt täna juba kätte saama. Loodan muidugi, et pakikese sisu sobib. See kardinaalselt teistsugune, mis tema mulle saatis. See on näiteks juba üks tõestus, et inimesed võivad olla erinevad ja seda eriti naiste ja meeste puhul. Minu jaoks olid suurema tähendusega need asjad, mis talle saatsin. Noh, eks ta ise blogib sellest, mis ta sai. Siis saate arvatavasti täpsemalt ja ilmselt rohkem teada. Püsige ainult lainel!

Jagage postitust

Kommenteeri